Madlavning & ølbrygning

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Ølbrygning 30‑11‑2019 09:00 Lør Brårup Skole Jørgen Sonne Kristensen
Se mere   Luk  
  • Navn: Ølbrygning
  • Start: 30‑11‑2019
  • Start tid: 09:00
  • Ugedag: Lør
  • Sted: Brårup Skole
  • Underviser: Jørgen Sonne Kristensen
  • :
Se mere   Luk  

Lær at brygge øl på en dag og få ca. 10 liter nybrygget øl med hjem til færdiggæring.

Underviser Jørgen Sonne Kristensen er tidligere brygger på Fur Bryghus og Ørbæk Bryggeri. Han kender alt til ølbrygningens finesser. Ved hjælp af både teori og praksis bliver du klogere på humle, malt, gær og vand, urtkogning og meget andet. 

Ølsmagning fra brygmesterens egen produktion hører naturligvis også til. På dagen er der mad og håndbrygget øl fra Jørgens egen produktion. Du får masser at ideer til udstyr, opskrifter og møder andre der som dig ønsker at brygge øl til eget forbrug. Du får også instruktion i flaskning af dit eget bryg. Kursisterne arbejder sammen 2 og 2 på 20 liters mikrobryganlæg. 

Medbring din egen gærbeholder som den øl du brygger på dagen kan gære i. Alternativt vil der være mulighed for køb af gærbeholder til 150,- kr. med aftapningshane på kursusdagen. Beholderen kan rumme 20 liter øl, du får selv 10 liter med hjem så der er også plads til din makkers øl.

Kursusprisen er inklusiv en sanwich til frokost 10 liter øl

Kurset kører uden offentligt tilskud.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19260
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 30-11-2019 09:00
Mødegange: 1
Lektioner: 8
Undervisere: Jørgen Sonne Kristensen
Priser:
Almen DKK 1.200,00
Pizzakursus 18‑01‑2020 10:00 Lør Dalsgaards Gårdbageri Dorthe Dalsgaard
Se mere   Luk  
  • Navn: Pizzakursus
  • Start: 18‑01‑2020
  • Start tid: 10:00
  • Ugedag: Lør
  • Sted: Dalsgaards Gårdbageri
  • Underviser: Dorthe Dalsgaard
  • :
Se mere   Luk  

Her lærer du at lave den perfekte pizza. På kurset arbejdes der med koldhævet dej som er forberedt dagen før - samtidig med at I ælter jeres egne deje som i får med hjem. Pizzaerne pyntes og bages i Dalsgaards stenovn. Efter bagningen nyder vi resultatet og udveksler dagens erfaringer. Se evt. mere her: https://www.facebook.com/Hønsehuset-1083505521829224/

Kursusprisen er inklusiv råvarer mv.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 20168
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 18-01-2020 10:00
Mødegange: 1
Lektioner: 4
Undervisere: Dorthe Dalsgaard
Priser:
Almen DKK 350,00